Skötselråd

För rengöring: En fuktig trasa eller babyvåtservetter för att ta bort smuts och stöv. (En ridstövel som utsatts för fukt/regn skal låtas torka innan puts)

För skötsel: Endast skokräm, antingen våran egen skokräm som vi framtagit speciellt till våra ridstövlar eller en skokräm anpassat till kalvskinn, inget fett!

Låt aldrig ridstöveln stå fuktig, använd gärna någon stövelsträckare eller dylikt.

Håll koll på dragkedjan, ingen lera eller sand bör finnas där. Använd er av till exempel en tandborste och borsta rent. Var försiktig med innerfodret vid på och avtagning av ridstöveln så att ni inte fastnar med dragkedjan.

Ta väl hand om era nya ridstövlar från oss!

Garanti

Vi lämnar 6 månaders garanti mot material- eller tillverkningsfel. Antingen byts ridstövlarna ut eller lagas.

Vid användning av garantin ska ni först kontakta oss till vår mejl info@uppratta.se .  Sedan skickas ridstövlarna rengjorda till oss för kontroll, om ridstövlarna inte anses i skick för att lagas skickas dom tillbaka till er mot en fraktavgift. Vi kan erhålla oss rätten att inte laga ridstövlar som inte blivit korrekt skötta.

Vi hjälper er självklart att laga era ridstövlar för andra fel än tillverkningsfel men då till en kostnad. Kostnaden är beroende på hur gamla ridstövlarna är.

Lagningen tar ca 6v.

Add to cart